Ervaring met de Golden Mask 4 W Pro metaaldetector

Posted by: | Posted on: maart 7, 2015

Een tijd geleden kwamen twee heren mijn winkel binnen en omdat 1 van deze twee doorgewinterde zoekers op zoek was naar een nieuwe metaaldetector vroegen ze om advies.

Het werd vrijwel meteen duidelijk dat de voorkeur uitging naar de Golden Mask 4 W Pro WS101 metaaldetector welke dan ook uiteindelijk is aangeschaft.
Deze Golden Mask 4 was als set inclusief de regenhoesjes en een 10×12 inch zoekschijf van SEF aangekocht.

Ik vroeg hem of hij me op de hoogte wilde houden van zijn ontwikkelingen en ervaringen met deze Golden Mask detector omdat ik graag op de hoogte blijf van de vooruitgang van mijn klanten en of ik misschien nog een keer extra uitleg zou moeten geven, alhoewel ik dat laatste bij deze ervaren zoekers niet noodzakelijk achtte.

Met veel plezier heb ik de mailtjes van Wim binnen gekregen en ik heb hem gevraagd of ik deze ervaringen met de Golden Mask metaaldetector mocht gebruiken om op de website te zetten omdat het zo leuk was om te lezen.


Hoi Stephan

Dit zijn mijn eerste vondsten met mijn nieuwe detector

Het is niet zo een bijzondere vondst maar ik heb er van genoten
We lopen de akker op en direct een zilveren dubbeltje, en daarna nog een, ook een paar muntjes zoals je kunt zien op de foto maar ook het gewichtje is heel erg mooi.
Mijn vriend riep; HEB JE AL IETS !!!!!
Ik riep; JA 2 KEER ZILVER !!!!!!!!!!
Zijn antwoord was; SODEMIETER EENS OP MET DIE DETECTOR HA HA HA
Het was een mooie middag

HET GING KEI GOED

GR WIM

ervaring golden mask 4

Eerste vondsten met 2 keer zilver


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vondsten van gisteren.
Ik ben dik tevreden over mijn nieuwe detector.
De ketting is zilver, het meshelft ??? daar zijn we niet zeker van dat het zilver is (als het al een meshelft is) Het is namelijk aan 2 kanten bewerkt.

ervaringen met de Golden Mask

Voor de tweede keer zoeken met de Golden Mask en alweer Zilver gevonden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Stephan,

Nou heb ik 3 keer met mijn nieuwe detector gezocht en ook 3 keer zilver gevonden, mijn zoekmaat heeft het niet meer!!

Gisteren had hij een muntje en moet je eens kijken wat ik had! De munten stellen niet veel voor maar een deel van een mooie zilveren ring en alweer een zilveren dubbeltje

 JE KUNT MET EEN GERUST HART DEZE DETECTOR VERKOPEN, ER ZAL NIEMAND SPIJT VAN HEBBEN.

Golden Mask Ervaringen

Drie keer zoeken met de metaaldetector en drie keer zilver gevonden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hoi Stephan,

Ik kan het niet laten om het even aan je te laten zien.

Gisteren naar Leende geweest om te zoeken met de metaaldetector.

Moet je kijken waar hij allemaal op piept !!!!!

Ik heb 10 keer meer plezier in het zoeken gekregen.

En weer zilver, mijn zoekmaat heeft het niet meer hahaha

Die duit is 1 van de eerste en dat prachtige kruisje!

GR VAN MIJ WIM

Bodemvondsten gevonden met de Golden Mask

Bodemvondsten gevonden met de Golden Mask 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zilveren kruisje bodemvondst

Mooi zilveren kruisje gevonden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Duit gevonden met een Golden Mask metaaldetector

Een Duit gevonden met een Golden Mask metaaldetector

 

 


Wel of geen beschermkap op je zoekschijf

Posted by: | Posted on: augustus 27, 2014

Er is al veel over geschreven en gespeculeerd of je nu wel of geen beschermkap op je zoekschotel van je metaaldetector moet zetten.

Persoonlijk ben ik altijd van mening geweest dat het zoeken zonder beschermkap wel mogelijk moet zijn, de fabrikanten hebben immers niet voor niets een zoekschijf gemaakt die Read More …


Wat betekent discrimineren op je metaaldetector

Posted by: | Posted on: juli 3, 2014

Een veel voorkomende knop op een metaaldetector is de knop “discrimineren” of “disc” Wat is dat nu precies? En wat kun je er mee?

Discrimineren betekend letterlijk ”het maken van onderscheid”, het ene metaal wil je wel en het andere metaal wil je niet vinden. In het begin, als je een detector nog maar net hebt is elk toontje of aanwijzing dat je iets in de grond gedetecteerd hebt leuk en spannend om op te graven. Als je al Read More …


Waar moet je zoeken met je metaaldetector

Posted by: | Posted on: juni 26, 2014

Je kunt nog zo een dure metaaldetector hebben maar als je ergens loopt waar niks ligt zul je ook niks vinden. Dat klinkt logisch maar velen zullen dat alsnog ervaren.

Ga maar eens bij jezelf na, een stuk land waar tot voor 75 jaar geleden een dicht bos heeft gestaan zul je met alle waarschijnlijkheid geen enkele oude munt vinden en dan puur om het volgende. Zou jij als je te voet was midden door het bos lopen in plaats van over een open stuk land? Stevige wandelschoenen hadden ze Read More …


Magneetvissen met een sterke vismagneet

Posted by: | Posted on: mei 30, 2014

Je leest met regelmaat dat er vondsten gedaan zijn met een vismagneet, maar hoe werkt dat nu eigenlijk en wat is dat magneetvissen precies?

De term zegt eigenlijk al genoeg, je hebt een hele sterke magneet met een trekkracht van tussen de 88 kilogram tot en met een houdkracht van 360 kilogram. Al onze magneten zijn van Vernikkeld Neodymium gemaakt. Dit is het enige materiaal waarmee je deze krachten krijgt dus mocht je rondkijken voor het kopen van een vismagneet dan moet je er op letten dat hij van dit materiaal gemaakt is.

Al onze supermagneten zijn voorzien van  Read More …


Gedraag je als gast van de boer waar je mag zoeken met je detector!

Posted by: | Posted on: maart 5, 2014

Om te beginnen moet je altijd even toestemming vragen aan de eigenaar van het land waarop je wil gaan zoeken met je metaaldetector.
Vaak heb je  meteen de juiste eigenaar te pakken als je aanbelt bij een boerderij die het dichts bij de akker ligt waar je van plan bent om op te gaan zoeken.
Ik heb nog maar 1 keer meegemaakt dat een boer het niet goed vond dat ik er ging zoeken met de metaaldetector maar een pak koeken doet echt wonderen.
Als je een boer of boerin hebt gevonden die Read More …


Een Pinpointer Gebruiken

Posted by: | Posted on: februari 3, 2014

Als zoeker met een metaaldetector is de belangrijkste troef een pinpointer.

Een pinpointer kan je helpen om een exacte locatie van je gevonden voorwerp aan te geven en hierdoor verlies je geen tijd met zoeken. Het is een waardevolle tool en is er in 2 varianten. Eenmaal gewend aan de pinpointer of de pinpoint functie (als deze op je metaaldetector zit) dan wil je niet meer zonder.

Je hebt metaaldetectors met een pinpoint functie maar je hebt ook zeer handige pinpointers voor in de hand. Deze laatste is eigenlijk een miniatuur metaaldetector en Read More …